Onafhankelijke senaatsfractie

Het Humanistisch Provinciaal Politiek Platform  heeft een samenwerking en lidmaatschap aangevraagd bij het OSF.

De Onafhankelijke SenaatsFractie is een platform (samenwerkingsverband) van onafhankelijke provinciale partijen. De OSF is opgericht op 22 maart 1999 en heeft sindsdien deelgenomen aan de verkiezingen voor de Eerste Kamer. Momenteel heeft de OSF een zetel in de Senaat. Sinds mei 2015 (datum laatste verkiezingen) is drs. Hendrik ten Hoeve Senator namens de OSF.

“De Onafhankelijke SenaatsFractie is een moderne, professionele organisatie die de onafhankelijke politiek in Nederland weet te binden.”

De OSF maakt zich sterk voor politiek op niveau: plaatselijke partijen voor de gemeenteraden, lokale partijen voor provinciale partijen en landelijk in de Eerste Kamer.

De partijen binnen de OSF willen door het delen van ideeën, het doen van projecten samen sterker worden. Door deze kracht ook te delen met de onafhankelijke politieke partijen in hun provincie, probeert de OSF ook hier meer kwaliteit en verbondenheid te vinden. Uiteindelijk is het doel om op te komen voor de belangen van de bewoners in de gemeenten en provincies.  Voor het OSF klik hier

Advertenties