Humaan Lokaal 21 maart 2018/20 maart 2019

ACTIE CAMPAGNE HUMAAN LOKAAL  start 1 oktober 2017 voor de Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018.

Hiertoe kunnen we lokale politieke partijen oprichten die lokaal willen werken.  Het provinciaal politiek platform is bestemd voor de provincie Utrecht en kandidaat partij voor Provinciale staten en waterschappen e.d. en is opgericht als platform voor alle lokale politieke partijen in de provincie Utrecht en heeft een samenwerkingsverband aangevraagd met de Onafhankelijke senaatsfractie OSF welke een zetel heeft in de senaat. ( 1e kamer )  Ook kan het Provinciaal platform nieuwe lokale politieke partijen in de provincie Utrecht oprichten als kandidaten voor Gemeenteraadsverkiezingen. De volgende partijen gaan meedoen. Doe mee

De kracht van een campagne van de  zijn de sympathisanten en hun netwerk.
Daarom nodigen we u graag uit om ons initiatief te versterken. Dat kan op verschillende manieren:

  • In de eerste plaats door zelf sympathisant te worden en of een donatie te doen.Daarna kunt u uw vrienden, familie, collega’s, kennissen, buren, etc., vragen om ook sympathisant te worden.
  • Via social media laten weten dat u ons steunt; u kunt ons liken op Facebook of volgen op Twitter.
  • Helpen bij het organiseren van presentaties en overige activiteiten.

HUMAAN LOKAAL BUNNIK

Om de vier jaar worden de leden van de Provinciale Staten  i gekozen op basis van evenredige vertegenwoordiging. Aan deze verkiezingen kunnen, naast de landelijke politieke partijen, ook provinciale partijen meedoen. De leden van Provinciale Staten kiezen eens in de vier jaar de Eerste Kamer  i. Dat doen ze kort nadat ze zijn aangetreden. De vorige Provinciale Statenverkiezingen zijn gehouden op 18 maart 2015. De volgende Provinciale Statenverkiezingen zijn op 20 maart 2019.

Wij doen mee met het Humanistisch Provinciaal Politiek Platform in de Provincie Utrecht

CAMPAGNE    GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN  MAART 2018  KLIK OOK HIER

 LOKALE PARTIJEN IN DE PROVINCIE UTRECHT KUNNEN MEEDOEN !

Sluit u zich aan bij het Provinciaal Politiek Platform  info email humaanlokaal@gmail.com WEBSITE   KLIK HIER

Advertenties