start campagne Nederland Humaan !

Woensdagavond 15 februari 2017 organiseert het Humanistisch Verbond afdeling Kromme Rijn Utrechtse Heuvelrug in samenwerking met De Piratenpartij,  Het Provinciaal Politiek Platform en in coalitie met My Wheels vereniging voor autodelen, Regio Utrechtse Heuvelrug Kromme Rijn,  en Nice Move  opleidingen
 een lezing en presentatie waarvan de bedoeling is het Humanisme meer zichtbaar te maken in de samenleving en het verkiezingsprogramma van het Provinciaal Politiek Platform bekend te maken. Het humanisme zien wij als alternatief voor de huidige politieke stromingen en debat.
 
Vanaf 17.30 uur is er ook de mogelijkheid om aan te schuiven aan de aanschuiftafel van Odijk kosten 11,50 basisbedrag menu exclusief drankjes en koffie   Tijdens de aanschuiftafel is er gelegenheid om met de initiatiefnemers van gedachten te wisselen en te vernemen wat de mogelijke activiteiten en doelstellingen zijn.
Als men hieraan wilt deelnemen kan men dit opgeven aan het Wapen van Odijk. De Locatie is het Wapen van Odijk gelegen aan de Meent van Odijk in het centrum. Er is gratis parkeergelegenheid. Het is ook te bereiken met buslijn 41 vanaf station Utrecht en met bus 43 vanaf station Driebergen Zeist.
De toegang is gratis en consumpties zijn af te rekenen aan de bar.
 
De lezing en presentatie start woensdagavond 20.00 uur en men kan  binnenlopen vanaf 19.00 UUR 
Mmv Harry Loco singer songwriter  Bob Dylan Covers en Woodstock performance uit de zestiger jaren.

PROGRAMMA

– Introductie 
– Lezing en presentatie van het thema:
WAAR WE NIET OVER MOGEN PRATEN START VERKIEZINGEN CAMPAGNE ACTIE NEDERLAND HUMAAN !

Vervolg introducties in kleine groepen

– Piratenpartij
– Humanistisch verbond
– MyWheels
– Humanistisch provinciaal politiek platform
– Humanistisch democratische partij
– Nice Move opleidingen

WILT U EEN NIEUWE EN BETERE GELIJKWAARDIGE EERLIJKERE SAMENLEVING WAARIN OOK MENSEN MET EEN UITKERING OF MET SCHULDEN GEWOON KUNNEN MEE PARTICIPEREN

MAAK EEN COLLECTEBUS AAN VOOR UW ZELF OF UW EIGEN PARTIJ OF UW EIGEN ORGANISATIE en wordt ook lid van onze partij provinciaal politiek platform

KLIK HIER VOOR HET HUMANISTISCH MANIFEST   BESTEL HIER

Beste allemaal ! Help mee de start van de humanistische partij Utrecht – voor de provincie Utrecht – HELP MEE MET DE VERKIEZINGSCAMPAGNE voor de PiratenPartij. KLAAG NIET MEER maar doe mee met de politieke discussies. Wordt KANDIDAAT GEMEENTERAADSLID of praat mee met de beslissingen van Provinciale Staten. Gemeenteraadslid zijn is een BAAN !  Wij zoeken ook LOKALE medebestuurders en Provinciaal bestuur gebaseerd op grondslagen van de HUMANISTIEK en de ONAFHANKELIJKE SENAATSFRACTIE alsmede de landelijke Humanistisch Democratische Partij   KIJK OP

http://www.piratenpartij.nl

www,humanistischverbond.nl

www.humanistischdemocratischepartij.ccvshop.nl
Kijk ook op

WILT U EEN PROVINCIALE OP KLEINSCHALIGE LEEST GEORGANISEERDE POLITIEKE BELANGEN GROEP STEUNEN ? WILT U MEE BESTUREN ? WILT U ACTIE ?  WILT U EEN  GROTE BEWEGING IN BEWEGING ZETTEN ?

WORDT LID VAN HET HUMANISTISCH VERBOND  en  DE PIRATENPARTIJ en / of HUMANISTISCHE PARTIJ PROVINCIAAL POLITIEK PLATFORM en van DE HUMANISTISCH DEMOCRATISCHE PARTIJ

De voordelen voor een lokale partij om zich aan te sluiten bij een onafhankelijke provinciale partij in de eigen provincie zijn:

– korte lijnen direct toegang tot provinciaal bestuur

– Gezamenlijke politieke agenda

– Kennisuitwisseling gelijkgestemden
– Geen verplicht programma vanuit platformgedachte

Lokale leden die zich aansluiten kan eigen leden voordragen voor de kandidatenlijst van de onafhankelijke provinciale politieke partij kan zo invloed uitoefenen binnen de provinciale partij.
LID WORDEN ?   KLIK HIER VOOR DE PRESENTATIE VIDEO’S

GEEF EEN DONATIE  ZIE MEET UP PRESENTATIE HIER

Werkt u mee als professional in de cooperatie UA van samenwerkende hulpverleners ?

YOU TUBE KANAAL ACTIENET NICE MOVE

BEKIJK DE UITGEBREIDE VIDEO PRESENTATIE 

 PROGRAMMA

– Introductie 
– Lezing en presentatie van het thema:
WAAR WE NIET OVER MOGEN PRATEN START VERKIEZINGEN CAMPAGNE ACTIE NEDERLAND HUMAAN !

Vervolg introducties in kleine groepen

– Piratenpartij
– Humanistisch verbond
– MyWheels
– Humanistisch provinciaal politiek platform
– Humanistisch democratische partij
– Nice Move opleidingen

contact voor de pers:  humanistischepartijutrecht@gmail.com

LEZINGEN MUZIEK EVENTS EN MANIFESTATIE UITKERINGEN MOET BASISINKOMEN WORDEN Er wordt gekort op ZORG en ZORG TOESLAGEN, de sociale huur gaat omhoog, senioren hebben geen heffingskortingen meer, met alleen een AOW kom je niet rond, het niveau van de bijstand is onder de maat, voedselbanken zouden niet nodig moeten zijn. De VVD en PVDA als regentenpartij zijn er alleen voor de superrijken. Superrijken betalen geen belastingen, mensen met een AOW uitkering wel. Steeds meer AOW ers komen in de schuldsanering terecht. De uitkeringen moeten echter omhoog ! Alleen daardoor wordt overigens ook de economie gestimuleerd. WAAROM MOETEN DE RIJKEN RIJKER WORDEN EN DE ARMEN WORDEN UITGEPERST ? Dat is een middeleeuwse mentaliteit. LAAT JE STEM HOREN DONEER MINIMAAL VIJF EURO en je krijgt een uitnodiging voor een manifestatie bij jou in de buurt -In NIEUWSUUR kwam het nieuwsbricht dat 600.000 gezinnen onder de armoedegrens leven en 1,2 miljoen gezinnen gezamenlijk net in de armoedegrens. Is dit nieuws ? Ik ben in het bezit van een boek geschreven in de tachtiger jaren, dus nu dertig jaar geleden, over armoede in Nederland. Het boek beschrijft casussen van gezinnen die onder of op de armoedegrens leven en moedwillig in de armoede worden gehouden. Als je nu net doet of het nieuws is, hoef je weer dertig jaar niets te veranderen. Wordt wakker !

Zie voor projectinformatie ook  KLIK HIER   OF BEKIJK DE PRESENTATIE HIER

DONEER OOK AAN ONS ELKE DONATIE  geeft recht op GRATIS TOEGANG tot LEZINGEN, PRESENTATIES, VAN http://muziekevents.ccvshop.nl/   EN OP KOSTELOZE OMBUDSFUNCTIE VAN ONZE PARTIJ IN GESCHILLEN MET DE GEMEENTE OVERHEID EN INSTELLINGEN.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s